Γίνε ο σύμμαχος του εαυτού σου

foto-smaroula-big.jpg

Δρ.Σμαρούλα Παντελή

Ιατρική Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια, Συγγραφέας

Η Σμαρούλα Παντελή είναι διδάκτωρ ψυχολογίας από το παν/μιο  Surrey της Αγγλίας. Κατέχει τίτλο Master of Science  στην Ιατρική Ψυχολογία από το ίδιο παν/μιο. Είναι διπλωματούχος ομαδική ψυχοθεραπεύτρια με εξιδείκευση στο ψυχόδραμα από το London Institute of Psychodrama και στο κοινωνιόδραμα από το Manchester School of Sociodrama. Είναι εκπαιδευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου playback από  το Northern European School of Playback Theatre.

 

01.

Ατομική ψυχοθεραπεία

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή προσφέρει ατομική ψυχοθεραπεία σε άτομα που υποφέρουν από φοβίες, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, ψυχοσωματικά προβλήματα, διατροφικές διαταραχές,  και δυσκολίες επικοινωνίας στις σχέσεις τους.

02.

Ομαδική ψυχοθεραπεία

«Αν ο Θεός επιστρέψει, θα επιστρέψει με τη μορφή της ομάδας»

J.L. Moreno

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή είναι εκπαιδευμένη ομαδική ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση  στο ψυχόδραμα και το κοινωνιόδραμα.

03.

Θεραπεία πετοφοβίας

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή σε συνεργασία με τον ψυχολόγο Λευτέρη Μόρρου είναι δημιουργοί του προγράμματος Fly Without Fear το οποίο έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που δυσκολεύονται ή φοβούνται να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο.

04.

Σεμινάρια αυτογνωσίας για ενήλικες

Τα σεμινάρια αυτογνωσίας οργανώνονται τακτικά μέσα στο χρόνο και βασίζονται σε θεματικές που συνδέονται με την προσωπική ανάπτυξη, τις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς και με τη δυναμική ομάδων.

05.

Σχολές γονέων

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή οργανώνει και συντονίζει ομάδες και σεμινάρια για γονείς που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στον γονεϊκό τους ρόλο και να εφαρμόσουν μια αποτελεσματικά δημοκρατική διαπαιδαγώγιση.

06.

Επιτυχία στο σχολείο και στις εξετάσεις

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για την ψυχολογική υποστήριξη και την ψυχολογική προετοιμασία εφήβων που επιθυμούν να πετύχουν στο σχολείο και στοχεύουν στην ανώτατη εκπαίδευση.

07.

Εταιρικά σεμινάρια

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή προσφέρει σεμινάρια σε εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να ευαισθητοποιήσουν το προσωπικό τους σε θέματα επικοινωνίας και ανθρωπίνων σχέσεων.

08.

Θέατρο playback

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή είναι εκπαιδευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου playback, μιας μορφής κοινωνικού θεάτρου που βασίζεται στην δραματοποίηση των ιστοριών που μοιράζεται το κοινό την ώρα της παράστασης.

Τα παιδιά γεννιούνται στην καρδιά!

Ένα βιβλίο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας και για όσους βρίσκονται δίπλα τους.

Φοβάσαι το αεροπλάνο;

Μάθε μαζί μας να πετάς χωρίς φόβο μέσα 10 ώρες!

Ειδικό πρόγραμμα ψυχοεκπαίδευσης σχεδιασμένο από τους ψυχολόγους Σμαρούλα Παντελή και Λευτέρη Μόρρου για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πετοφοβίας.

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καψάλη 7Β',

106 74 Αθήνα (Κολωνάκι)

Τηλ.: +30 210 7225538

Κιν.: +30 6944 533209

© 2020 Smaroula Pantelis, All Rights Reserved

SP_Logo_2x.png