top of page
  • Writer's picturesmaroulapandelis

Σεμινάριο για γονείς: Συναισθηματική Νοημοσύνη Α'

Μεγαλώνοντας παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη

Βασικό σεμινάριο Α’ επιπέδου


Έχει αποδειχθεί πως αυτό που πραγματικά βοηθά τα παιδιά να πετύχουν στη ζωή δεν είναι η ευφυία αλλά η συναισθηματική ευφυία, γνωστή ως συναισθηματική νοημοσύνη.


Όλοι γνωρίζουμε από την προσωπική μας εμπειρία πως οι άνθρωποι που τα καταφέρνουν στη ζωή δεν είναι όλοι απόφοιτοι μεγάλων πανεπιστημίων ή μόνο εκείνοι που έχουν συλλογές από βραβεία. Πολλές φορές μάλιστα, άνθρωποι με βαριά πτυχία και πολλά βραβεία αριστείας, δυσκολεύονται να βρουν τον δρόμο τους.

Τι είναι λοιπόν αυτό που μπορεί να κάνει ένας γονιός για να βοηθήσει το παιδί του να βρει τον δρόμο του και να πετύχει τους στόχους του στη ζωή;

Πέρα από τις γνώσεις που είναι απραίτητες για να προχωρήσει κάποιος, εκείνο που τελικά θα καθορίσει την πορεία του στη ζωή είναι η διαχείριση του συναισθήματος. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, δυσκολίες, απογοητεύσεις και ανατροπές. Ποιος μπορεί να τα διαχειριστεί αυτά χωρίς να αποκαρδιωθεί; Μόνο ο άνθρωπος που έχει ένα δυνατό εσωτερικό στήριγμα και μια ικανότητα να διαχειρίζεται το συναίσθημα.


Στο σεμινάριο θα πάρουμε τις απαραίτητες γνώσεις για να μεγαλώσουμε παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη. Γιατί αντίθετα με τη νοημοσύνη με την οποία γεννιόμαστε γνωστή ως I.Q. , η συναισθηματική νοημοσύνη καλλιεργείται και επομένως είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να την αποκτήσουν και να την αναπτύξουν!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και σε όποιον βρίσκεται κοντά σε παιδιά (εκπαιδευτικούς, γιαγιάδες – παππούδες, φροντιστές παιδιών).


Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Επιλογή Α (δια ζώσης στο Κ. Χαλάνδρι σε ομάδα 6-8 ατόμων)

Δευτέρες 8.00-9.30 μμ

5 συναντήσεις 16/11 -14/12

κόστος συμμετοχής: 150 ευρώ

Επιλογή Β (διαδικτυακά)

Παρασκευές 8.00 – 9.00 μμ

5 συναντήσεις 20/11 – 18/12

κόστος συμμερτοχής: 80 ευρώ


Δηλώσεις συμμετοχής στο info@smaroula.gr

και τηλεφωνικά στο 6944533209 11.00-14.00 καθημερινά

413 views0 comments
bottom of page